Gratis Golf Proeflessen op zaterdagen voor Jumbo klanten.

Golfclub Westland geeft gratis proeflessen op zaterdag aan mensen die bij Jumbo “de kas hebben gespekt”. Een mooie actie van de supermarkt waarbij lokale sportclubs kunnen rekenen op een extra steuntje in de rug. Als tegenprestatie mag iedereen die bij Jumbo boodschappen doet bij ons op de golfclub een gratis kennismakingsles aanvragen. elke zaterdag is er plek voor 12 personen dus wees er snel bij

Het betreft een proefles van een uur in groepsverband (maximaal 6 pers per groep) op onze nieuwe lokatie aan de Julianaweg (Terrein van Touwtrek Vereniging “De Noormannen”)

zaterdagen: 16, 23, 30 september / 7, 14 en 23 oktober
tijd eerste groep:  10:30 uur
tijd tweede groep; 12:30 uur

stuur een mail met de aanvraag voor een gratis proefles en vermeld daarbij je voorkeursdatum en tijd naar info@golfclubwestland.nl

________________________________________

“Spek de kas” bij Jumbo

Gedurende zes weken stellen zij aan een aantal verenigingen een geldbedrag beschikbaar dat aan het einde van de actie naar rato wordt verdeeld over de deelnemende clubs aan de hand van de verzamelde punten.

Hoe werkt de actie in de Jumbo supermarkt?

Na het afrekenen ontvangt de klant van de caissière het aantal waardebonnen aan de hand van het boodschappenbedrag. Per bestede € 10,-* ontvangt de klant één bon. Deze bon is één punt waard. De klant kan na het scannen van de waardebon(nen) middels het touchscreen de punt(en) gelijk doneren via de scanzuil die voorin de winkel komt te staan, maar de waardebonnen kunnen ook op een later moment worden gescand, zolang de actie loopt. De gedoneerde punten worden door de computer bijgehouden. De tussenstand is per direct afleesbaar, in de winkel, maar ook thuis via een speciale website. Op het touchscreen kan de klant altijd de stand van de deelnemende verenigingen zien. De tussenstand wordt bepaald aan de hand van het totaalbedrag dat voor de spaaractie beschikbaar is in verhouding tot het aantal gedoneerde punten. Deze stand wordt uitgedrukt in een geldbedrag per vereniging en wordt continue ververst.

Op elke waardebon staat een unieke barcode die één keer kan worden gescand, daarna is deze code niet meer beschikbaar. Waardebonnen kunnen worden opgespaard of verzameld door ouders, familie, vrienden en kinderen, deze blijven geldig en zijn te scannen in de winkel gedurende de hele actieperiode.

Doe uw boodschappen dus bij Jumbo in de Graaf Willem II straat en verzilver uw waardebonnen bij de zuil voor in de winkel.

*Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten productgroepen zoals tabak, slijterijproducten, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot één jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, en toegangskaarten, betaald en uit te keren statiegeld en emballage.