Wedstrijden, trainingen & activiteiten 2021

In de agenda vind je wedstrijden, trainingen en diverse andere activiteiten die we organiseren. Per activiteit wordt omschreven hoe je je het beste in kunt schrijven.

Wedstrijden
Er worden diverse wedstrijden georganiseerd door Golfclub Westland. Zo hebben we gezelligheidswedstrijden (op zondagen voor iedereen met WHS of baanpermissie / de spelvorm is strokeplay met handicap verrekening), seniorenwedstrijden (op woensdagen), maar ook diverse Kampioenschappen en de Monthly Medal.

Trainingen
Golfclub Westland biedt diverse baantrainingen aan. Deze vinden iedere dinsdag en zaterdag plaats van 15:00 – 17:00 uur. Tevens hebben we clubavonden, én bieden we jeugdlessen aan op zondagen van 15:00 uur – 16:00 uur o.l.v. een jeugdcoach (of een golfprofessional). Data voor theorie-lessen worden ook toegevoegd.

Diverse activiteiten
Naast trainingen en wedstrijden zullen we ook gezellige borrels en bbq-avonden in de agenda vermelden.

Bekijk de agenda