Word vrijwilliger!

Golfclub Westland is op zoek naar vrijwilligers voor een dagdeel of een aantal uur op een avond. Vind je het leuk om met mensen om te gaan en om lekker buiten bezig te zijn en heb je nog wel een paar uurtjes in de week over? Dan zijn wij naar jou op zoek! Kom eens langs of vraag om meer informatie bij Marlou Wortelboer (06 – 191 525 95). Je bent van harte welkom!

Beschikbare functies:

Gastheer/Gastvrouw
Voor de doordeweekse dagen (ook in de avond) en de zaterdag en zondag zijn we op zoek naar een caddiemaster-gastheer-gastvrouw. Als tegenprestatie mag je gratis ballen slaan op de dag waarop je “dienst” hebt.

Commissieleden voor de wedstrijdcommissie
Onze wedstrijdcommissie verzorgt de wekelijkse wedstrijden maar o.a. ook de Avondvierdaagse en de Monthly Medal. Op verschillende momenten door het jaar heen, meestal op zondag, is er dringende behoefte aan hulp aan de toernooitafel. Taken: ontvangst, uitgifte startkaarten, bijhouden van de uitslagenlijst.