Lessen

Het Speelgewoon lesconcept van Golfclub Westland

Voor de beginner een mooie gelegenheid om kennis te maken met de golfsport. Voor de ervaren golfer een manier om die ene slag of techniek te perfectioneren en ‘vergeten’ kennis op te doen. Middels het lesconcept van Speelgewoon bewandel je jouw eigen route door ons lesprogramma (beginner: volg een “lesloop” van 9 weken en word gewoon golfer) en/of kies je enkel de onderdelen die bij jouw doelen passen (ervaren golfer: stel samen en perfectioneer je techniek & schaaf je kennis bij).

Bekijk de lesagenda

Tarieven privé-lessen:

• Privé-les 1 persoon (half uur) € 30,00
  • Privé-les 2 personen (half uur) €35,00
  • 10 rittenkaart 1 persoon (half uur) -/- € 50,00
  • Leskaart jeugd (10 lessen) € 90,00
  • Speelgewoon 10 strippen € 160,00*

* Indien jaarkaarthouder € 135,00

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaande button (Link naar Proagenda).

Online boeken

Het systeem is gebruiksvriendelijk voor jou als klant en voor ons als professionals. Daarnaast biedt deze agenda alle clubleden van de Golfclub de mogelijkheid om lessen te boeken met hun club-login. In ons systeem kun je vanzelfsprekend gebruiksvriendelijk je afspraken plannen en inzien.

Les boeken (LEDEN)

Om een les te boeken verzoeken wij je de volgende procedure te doorlopen;

1. Ga naar de website, leden login, van de golfbaan.
2. Login met je club-gegevens.
3. Ga naar het kopje ProAgenda.
4. Selecteer de gewenste professional.
5. Klik op de gewenste tijd en klik op bevestig.

Les annuleren (LEDEN)

Om een les te annuleren verzoeken wij je de volgende procedure te doorlopen;

1. Ga naar de website van de golfbaan.
2. Login met uw club-gegevens.
3. Ga naar het kopje ProAgenda.
4. Selecteer de gewenste professional.
5. Klik op “Afspraken”.
6. Klik op “Les annuleren” achter de afspraak.
7. Klik op “Ja” voor bevestigen.

Lesregelement:

• Lestarieven zijn inclusief btw en exclusief oefenballen.
  • Een lesuur duurt 50 minuten.
  • De cursus (inhoud en data) wordt in goed overleg bepaald.
  • In geval van ziekte, verhuizing en blessures kan geen lesgeld worden teruggegeven.
  • Lessen die door eigen toedoen worden gemist, kunnen niet worden ingehaald.
  • Bij tussentijdse beëindiging door cursist blijft het totale lesgeld verschuldigd.
  • Lessen dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
  • Golfclub Westland is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen.

Onze trainers

Bram
Kloos

Golf Pro

Bram is initiatiefnemer en eigenaar van Golfclub Westland. Buiten het verzorgen van golflessen en het organiseren van clinics voor bedrijven en gezinnen, is Bram vooral achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de golfbaan en het onderdeel sponsoring.

Bel of app Bram

Corina
de Jong

Golf Pro

Corina is PGA A-Golfprofessional (KSS niveau 4) en TPI Junior Coach, ze heeft ruim 30 jaar golfervaring en is sinds januari 2020 actief bij Golfclub Westland. Corina is geduldig, positief ingesteld, allround en geeft met veel enthousiasme les aan iedereen (aan alle niveaus). “Samen gaan we op zoek naar een passende golfswing.”

Aanwezig op vrijdag en zondag.

Bel of app Corina

Rob
van Mastrigt

Golf Pro

Als eerder IT Manager en Golf Event Manager heeft Rob in 2008 zijn WGTF Level III afgerond. Tot op heden is hij (Golf) Event Manager en DJ, waarbij hij in 2021 zijn International PGA certification heeft behaald. Per 2021 heeft hij zich bij Golfclub Westland mogen vervoegen en ziet hij er naar uit om je te mogen ontmoeten bij de club.

Bel of app Rob

Weber

Golf Pro

Paul is sinds 2010 actief bij Golfclub Westland. De eerste twee jaar heeft hij bij ons stage gelopen en was hij daarnaast vooral actief als tennisleraar op LTC ‘s-Gravenzande. Door de jaren heen is de sport- en golfclub hem meer en meer gaan ‘pakken’ en begon Paul steeds meer golfles te geven. In 2016 hakte hij de knoop door en is hij vol voor de golfsport gegaan. Sinds 2018 geeft Paul ook twee dagen per week les op Golfbaan Bentwoud.

Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Bel of app Paul

Mus
Deboub

PGA A Professional

Voormalig Tourplayer op Europese Tour. Een keer les van een echte Tourplayer? Geef Mus gerust een belletje of stuur een app.

Bel of app Mus

Thoen

Golfschool assistent

Paul probeert (met name beginnende) golfers enthousiasme voor het spel bij te brengen tijdens baantrainingen en geeft  informatie over bijvoorbeeld gedragsregels, snelheid in de baan, golfregels en de eerste beginselen van coursemangement. Daarnaast heeft Paul een leuke leerzame puttraining voor iedere golfer ontwikkeld waarmee je handicap gegarandeerd verlaagd wordt.

Aanwezig op dinsdag en zaterdag.

Luc
Mussche

Golfschool assistent

Luc is 24 jaar oud en geeft jeugdlessen en clinics bij Golfclub Westland. Dit jaar gaat hij starten met de opleiding tot Golfpro. Luc is nu 2,5 jaar bij de club en heeft het er super naar zijn zin.

Aanwezig tijdens de jeugdlessen op zondagmiddag (15:00 – 16:00 uur).

Luuk
Vermaase

Golfschool assistent

Sinds de voorganger (Nedergolf) van Bram oefent Luuk al bij Golfclub Westland. In 2015 kwam hij “between jobs” en helpt hij Bram en Marlou met van alles en nog wat, met de focus op elke week holes steken. Af en toe helpt hij met een golfclinic en elk jaar helpt hij scholieren van ISW met het slaan van hun eerste golfballen.

Joey
Bui

Golfschool assistent

Joey werkt al zo’n 7 jaar bij Golfclub Westland en is ooit begonnen als ‘ballenraper’. Inmiddels is hij werkzaam bij ons als assistent-trainer.