Vandaag dinsdag 29 augustus, een bijzondere beginnersronde met een aantal forse uitdagingen: spelen onder tijdsdruk; plannen met en rond de greenkeepers en het spelen van een bruto-netto score.

– Bruto-Netto is een strokeplay-vorm waarbij je HCP slagen in mindering gebracht worden op je bruto score (daadwerkelijk aantal slagen).
– Spelen tegelijkertijd met het greenonderhoud vereist wat planning. Niet alleen van de spelers maar ook van de greenkeepers.

– de Bel; die om de 6 minuten ging, zette het spelersveld echt op spanning. Bij het klinken ervan werd er telkens een nieuwe flight de baan ik gestuurd en moesten de reeds spelende flights afslaan of reeds afgeslagen hebben op de volgende hole. Dat gaf een paar mooie tafereeltjes in de baan: hollende mensen, afgeraffelde holes, driftige aanwijzingen voor het โ€œmanen tot snelheidโ€. Kortom geweldig.

Elke flight was binnen de genormeerde tijd binnen. Echter de eerste flight moest hole 3 laten passeren.:(

ondanks alle druk, toch een mooie ochtend en goede ronde. Dank aan greenkeepers: Koos, Willem en Aad; Ellen en Elly voor ontvangst, koffie en een HALVE koek ;). Dan volgen nu de prijzen:

troostprijs

flight 1 Willem v Haren, Corry Wubben en Ted van Luijk.

Bruto-Netto
1. Kees Jan van Es (37-10) & Tim Beijer (39-10) met 27 slagen netto

2. Leonard Bloem (41-13) met 28 netto

3. Jan Steenvoort (42-13) met 29 netto

allen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

tot volgende week