Hieronder stelt Dick Esser zich aan u voor. Dick ondersteunt ons nu al bij onze golfcursussen, maar u kunt ook bij Dick terecht voor privelessen. Tot 1 december 2023 krijgt u een mooie  KENNISMAKINGS-korting:  drie privelessen voor de prijs van twee. Geboekte lessen afnemen voor 1 januari 2024.

Mijn naam is Dick Esser, ik ben 35 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Ik ben begonnen met golf toen ik 3 jaar oud was. Ik ben zelf lid van de Haagse Golf in Wassenaar waar ik ook competitie heb gespeeld.

In 2021 heb ik mijn diploma voor zowel assistent professional en head professional behaald aan de WGTF (World Golf Teachers Federation).

Met veel enthousiasme en plezier kom ik het team van Golfschool Westland versterken en spelers van jong tot oud van beginner tot gevorderd beter leren golfen en de belangrijke aspecten van het golfspel bij te brengen.

“Beter golf geeft meer plezier”