Afgelopen zondag hebben we een superleuke les gehad bij de touwtrek. We zijn begonnen met speerwerpen, goed voor de rotatie van de golfswing. Daarna hebben we gechipt door een poortje. Toen volgde er een bunkeroefening maar eerst wilden de kinderen de bunker even uitproberen door ver te springen, wat ook weer goed is voor de snelheid en afzet. Na de les hebben ze lekker gesmuld van roze koeken ivm Corina’s verjaardag. 5 kinderen zijn daarna nog de baan in gegaan met hun ouders als begeleiding en hebben een aantal holes gespeeld. Dit vonden ze heel leuk dus we gaan dit vaker organiseren.

We zijn 5 weken geleden gestart met de jeugd. 7 enthousiaste kinderen hadden zich hiervoor ingeschreven in leeftijd van 5 tot 14 jaar. We beginnen elke les met een warming up, daarna gaan we bezig met putten, chippen en swing. Dit doen we vooral spelenderwijs, bijvoorbeeld door de kinderen in een goaltje te laten mikken. Op het eind doen we altijd nog een leuk (golf) spelletje.

Een paar kinderen hebben al brevetten gehaald van het jeugdstappenplan ter voorbereiding op baanpermissie.

In het Paasweekend is er geen les, 24 april beginnen we weer en mogen alle kinderen een vriendje/vriendinnetje mee nemen. Andere kinderen die een keertje mee willen trainen, zijn ook van harte welkom!
Hier kan voor opgegeven worden bij Corina de Jong, tel nr: 06-51923419